Foto: amilka2
Spôsob akým pripravujem klasický granadir nik nepozná a keď ho takto pripravím, chutí aj tým, ktorí ho v láske nemajú.
3
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Uvaríme cestovinu. Extra vo vode uvaríme zemiaky do mäkka. Zlejeme vodu.
- 2
Zo zemiakov si urobíme klasickú zemiakovú kašu s pridaním mlieka a masla.
- 3
Na oleji upražíme cibuľu do sklovita, pridáme papriku. Potom zmiešame uvarene fliačky, zemiakovú kašu a upraženú cibuľku. Dosolíme a podávame s kyslou uhorkou alebo nakladanou cviklou... klasika nikdy nesklame.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
iné už ani nerobím
www.mimibazar.sk/recept.php?id=11303...