Gemerská čína

rituska - fotkarituska, 26. februára 2012

Tento recept priniesol môj brat z internátu od frajerky, od vtedy ho robievame pravidelne, bude to už aj desať rokov. Vrelo odporúčam každému komu Zobraziť celý popisTento recept priniesol môj brat z internátu od frajerky, od vtedy ho robievame pravidelne, bude to už aj desať rokov. Vrelo odporúčam každému komu chutí masooo.

Suroviny

1/2 kg
2  celé
6  - strúčiky
2 PL
1 PL
1 PL
2 PL
1 ČL
1/2 ČL
1/2 ČL
1/4 ČL
štipka
1/2 ČL




Postup

  1. 1

    Mäso nakrájame a trochu naklepeme, ostatné ingred. zmiešame, v paci mäsko marinujeme, najlepšie pár hodín. Opečieme na oleji a podávame s hranolkami, ale ide k tomu aj ryža a napr. kapustový šalát. všetkým praje dobrú chuť, pri tomto recepte jednoznačne platí "v jednoduchosti je krása" chuti.

Diskusia k receptu

marijanka712
nemusí byť bravčové môžu byť aj kuracie či morčacie prsia je to fakt dobrotka dik za propomenutie už dávno som ho nerobila móda bola pred pár rokmi....
danielas
Toto sme volali mäso v desiatich koreniach. Môžem len súhlasiť-výborné!




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia