Foto: heslo5
Mám rád kyslú kapustu je zdravá.
Postup
-
1
KVASENÚ KAPUSTU DOBRE OPLÁCHNEME A POKRÁJAME.NAKRÁJAME SLANINU A OPEČIEME , POKRÁJAME CIBUĽU NA DROBNO A OPRAŽÍME DOZLATISTA,PRIDÁME DO KAPUSTY AJ S KLOBÁSOU POKRÁJANOU NA KOLIESKA.PRIDÁME GULÁŠOVÚ PASTU,KORENIE MLETÚ PAPRIKU A ŠAMPIÓNY POKRÁJANÉ NA PLÁTKY A VŠETKO VO VODE UVARÍME-PRIDÁME SLEPAČÍ BUJÓN. A NA MALÉ KOCKY NAKRÁJANÝ ZEMIAK NA ZAHUSTENIE POLIEVKY.
- 2
OČISTENÉ A NAKRÁJANÉ ZEMIAKY NA KOCKY PRIDÁME SPOLU S ÚDENÝM MäSOM ,PRELISOVANÝM CESNAKOM DO POLIEVKY.A VARÍME KÝM NE Z MEKNÚ.DOCHUTÍME KORENÍM A PODÁVAME.
- 3
TOTO JE VYDARENÝ ZÁVER
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
@heslo5 pekný recept .... vitaj na Vareche :-)
Marta23, ja nemám domácu, kupujem a oplachujem, lebo až tak kyselú by sme nezjedli, ale najprv vodu zlejem, vytlačím a vypijem, tú z oplakovania zachytím ak bude treba dokyseliť počas varenia.
Musel by si ich varit zvlast a potom uvarene pridat ku kapuste, ako robi moja priatelka. :-)
mozem aj v lete aj v zime...
..a tato tvoja vyzera velmi dobre, vitaj na vareche