Suroviny
| Cesto: | |
| 4 ks |
|
| 100 g |
|
| 1 dcl |
|
| 3 lyžice |
|
| 2 dcl |
|
| 250 g |
|
| 1 ks |
|
| Plnka: | |
| 250 g |
|
| 250 g |
|
| 3 lyžice |
|
| hrsť |
|
| Šľahačka: | |
| 4 lyžice |
|
| 300 ml |
|
| 2 ks |
|
|
|
|
Postup
-
1
Cesto: Vajcia s práškovým cukrom vymiešame do penista. Pridáme olej, kakao, mlieko, múku s kypriacim práškom. Vymiešame a dáme na vymastený a múkou vysypaný plech. Dáme piecť.
- 2
Plnka: Maslo s cukrom vymiešame. Pridáme gaštanové pyré, ktoré primiešame a pridáme orechy ktoré domiešame.
- 3
Šľahačka: Kryštal. cukor upálime na karamel zalejeme mliekom a necháme prevariť. Do vychladnutého karamelového mlieko primiešame 2 šľahačky v prášku a vyšľaháme.
- 4
Vychladnutý plát potrieme džemom. Nanesieme gaštanovú plnku a na vrch dáme vyšľahanú šľahačku.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2









Diskusia k receptu