Recept som videla v televízii,tak som to vyskúšala.
30 minút
príprava
príprava
30 minút
na 170 °C
na 170 °C
Postup
-
1
Vyšľaháme 6 žĺtkov a 37,5g gaštanové pyré,zo 6 bielkov vyšľaháme so štipkou soli tuhý sneh a vmiešame do žĺtkov.Vymastíme si tortovú formu,dáme piecťna 30 min. do vyhriatej rúry na 170°C.
- 2
Korpus necháme vychladnúť,rozkrojíme na pololvicu,natrieme džemom,nato dáme plnku ktorú si pripravíme vyšľaháme šľahačku v mlieku a do nej vmiešať zbytok gaštanového pyré.Prikryjeme druhou polovicou a vrch posypeme postrúhanou čokoládou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
www.mimibazar.sk/recept.php?id=40301&order=1&use...