Foto: thedrunkchef
V piatok som po dlhej dobe zohnal na farmárskych trhoch "čertovu klobásu" a tak ma napadol recept, ktorý som našiel v jednej starej kuchárskej Zobraziť celý popisV piatok som po dlhej dobe zohnal na farmárskych trhoch "čertovu klobásu" a tak ma napadol recept, ktorý som našiel v jednej starej kuchárskej knihe a vyskúšal ho už pred desiatimi rokmi.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Karé som rozrezal, aby mi vznikol plát. Vnútornú časť som mierne osolil, okorenil a potrel mletou paprikou. Na plát som položil klobásu a zroloval. Roládu som oviazal špagátom, aby sa mi nerozišla.
-
2
Takto zabalené mäso, ktoré som osolil, okorenil a orascoval zatiahneme v rozpálenom oleji. Potom k mäsu na pekáč prihodíme na kolieska nakrájanú cibuľu a dva strúčiky cesnaku. Podlejeme trochou vody a pečieme cca 1,5 hodiny.
- 3
Ako prílohu som mal zemiakovú kašu s pažitkou, ale dobré to je aj s kapustou a knedlíkom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 3
Už to v kuchyni nádherne rozvoniava ...
Vďaka za inšpiráciu.