Frankfurtská polievka s fazuľou v rajčinovom náleve

moncicatko19 - fotkamoncicatko19, 11. decembra 2013
10 minút
príprava
80 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 nasekana nadrobno a oprazena na oleji
3 ks
2-3 PL
 podľa potreby
2 konzerva
1 kg
4 ks




Postup

  1. 1

    oprazime cibulu na oleji ak je zlatista pridame parky a klbasku a posmazime

  2. 2

    odstavyme nabok pridame koreniny ,vegetu a 2-3 pol.lyzice polohrubej muky a znovu posmazime

  3. 3

    pridame studenu vodu podla potreby,pridame nasupane na kocky nakrajane zemiaky a varime.ak su zemiaky uvarene pridame fazulku v naleve....ta sa dava pred koncom kedze je mekucka:-) (ak chcete mozte pridat jeden pretlak)ja davam niekedy ale nie casto.....

  4. 4

    a nakoniec ak je malo husta pridajte zatrepku cize voda a muka polohruba.....nehame prevret a podavame :-) dobru chut!

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia