Frankfurtská polievka s fazuľou v rajčinovom náleve
10 minút
príprava
príprava
80 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
oprazime cibulu na oleji ak je zlatista pridame parky a klbasku a posmazime
- 2
odstavyme nabok pridame koreniny ,vegetu a 2-3 pol.lyzice polohrubej muky a znovu posmazime
- 3
pridame studenu vodu podla potreby,pridame nasupane na kocky nakrajane zemiaky a varime.ak su zemiaky uvarene pridame fazulku v naleve....ta sa dava pred koncom kedze je mekucka:-) (ak chcete mozte pridat jeden pretlak)ja davam niekedy ale nie casto.....
- 4
a nakoniec ak je malo husta pridajte zatrepku cize voda a muka polohruba.....nehame prevret a podavame :-) dobru chut!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu