Francúzske rezne od mojej slovenskej maminky
Neuveritelna lahodka, budete hviezdou vecera..
porcií
príprava
na 200 °C
Postup
-
1
Nakrajame maso na platky oslime a vyklepeme v STRUHANKE. Rozmiesame a trosku osolime vajicka. Pripravime si panvicu s olejom na vysmazanie, ked je olej horuci zoberieme vyklepane rezne namocime do vajicka a rychlo osmazime s oboch stran. Pripravime si janske sklo alebo plech kde osmazene rezne poukladame za sebou ako vojacikov.
- 2
Pripravime si zmes: moja mamka ju vola; TO CO DOM DA... Napriklad: Zoberieme misu a do nej zamiesame horcicu, kecup, vegetu, worcerstesku omacku, korenie troska sojovej omacky , proste to co mate doma. Zmiesame pridame troska vody a vylejeme na maso v janskom skle. Dajte pozor aby ste nepresolili omacky su dost slane hlavne sojova.
- 3
Zakrijeme alobalom alebo vrchom na janske sklo a pecieme v trube jednu hodinu na 200 stupnov. Podavame s ryzou alebo zemiakmi a salatom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu