Filé v kukuričných lupienkoch fotorecept
Vyprážané rybacie filé je známe a staré jedlo. Ale dobrá je aj jeho malá obmena - namiesto strúhanky použiť kukuričné lupienky.
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Rybacie filé okoreníme a osolíme.
- 2
 Kukuričné lupienky rukou rozdrvíme na menšie kúsočky. Filé obalíme v múke, rozšľahanom vajíčku a rozdrvených lupienkoch.
                                                    - 3
 Vyprážame z oboch strán v horúcom oleji.
                                                    - 4
 Podávame so zemiakmi a zeleninou.
Tiež filé:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 

                                                    
                                                    




                                                        
                                                    
 


Diskusia k receptu