Fettuccine ai funghi

redakcia - fotkaredakcia, 18. júla 2009
Fettuccine ai funghi

Suroviny

250 g
50 g
200 g
1 dcl
4 strúčiky
1 PL




Postup

  1. 1

    Cestoviny uvaríme vo vriacej osolenej vode. Varíme asi dve až tri minúty. Scedíme a necháme odkvapkať.

  2. 2

    Na olivovom oleji opražíme nakrájaný cesnak, pridáme šampiňóny.

  3. 3

    Hríby, uvarené v hubovom bujóne, zalejeme smotanou a necháme dusiť, kým šťava nezhustne.

  4. 4

    Nakoniec pridáme cestoviny, premiešame a podávame.

Diskusia k receptu

Vymazať
oska
Presne na takéto niečo mám dnes chuť.Bude príma večera.Ď




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia