Foto: martinis
Dnes výnimočne aj niečo s mäskom, spolu s červenou fazuľou, zelenou fazuľkou a hráškom to chutí znamenite ! :-)
2
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso nakrájame na kocky (ja som použil už nakrájané). Očistíme cibuľu, pokrájame na kocky alebo pásiky a na olivovom oleje opražíme do zlata. Pridáme kocky mäsa, osolíme a okoreníme.
- 2
Po chvíli podlejeme vodou a dusíme zhruba 15 minút. Medzitým si pripravíme ryžu a pripravíme zeleninu.
- 3
Hotové mäso zmiešame s ryžou a zeleninou, dobre premiešame a môžme podávať :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu