Foto: klaura
Tento recept robím každé leto a najviac nám chutí na studeno, priamo z pohára ... najlepšie je z bielej maslovej fazule, ale dá Zobraziť celý popisTento recept robím každé leto a najviac nám chutí na studeno, priamo z pohára ... najlepšie je z bielej maslovej fazule, ale dá sa ja takto - zo strakatej ....
príprava
Postup
-
1
Uvaríme fazuľu v slanej vode do polomäkka a necháme vychladnúť. Nakrájame zeleninu na kúsky.
-
2
Na oleji urestujeme cibuľu
-
3
Pridáme papriku a rajčiny. Tie môžeme najskôr spariť a ošúpať.
-
4
Pridáme uvarenú fazuľu.
-
5
Spolu chvíľu podusíme, potom pridáme 2 veľké rajčinové pretlaky a preosiate Deko
-
6
zamiešame a naplníme poháre ... uzatvorené sterilizujeme 10-15 min
a veru v minulosti som robila aj s pridaním párkov ... to sa k uvedenému množstvu pridalo 5 obyčajných párkov nakrájaných na malé kocočky ... zamiešalo a plnili sa poháre ...
Naviac pridat nejake dobre podusene masko zdvihnut protein?
veru dobre to je.
Ďakujem za receptík,ale nakolko som na ostré dovolím si to vylepšiť 2-3 kúskami Habanérkami.