Foto: boise
Rýchly, jednoduchý ale výborný šalát. Prepáčte za foto, ale keďže idem mimo byt, zlikvidovala som všetky zdobiace chladničkové zeleninové a bylinkové záležitosti. Nabudúce nafotím Zobraziť celý popisRýchly, jednoduchý ale výborný šalát. Prepáčte za foto, ale keďže idem mimo byt, zlikvidovala som všetky zdobiace chladničkové zeleninové a bylinkové záležitosti. Nabudúce nafotím krajšie ;)
príprava
Postup
-
1
Fazuľu vylejeme z konzervy do sitka a premyjeme. Vysypeme do misky, pridáme nakrájanú šunku, nastrúhaný tvrdý syr (na veľkých slzičkách), nakrájaný pór. Jeho množstvo si prispôsobte svojej chuti. Ja ho prekrojím po dĺžke a potom krájam na polmesiačiky, ale kľudne ak vám vadia veľké kúsky, pokrájajte ho na drobno.
- 2
Pridáme jeden jogurt a 150ml majonézy, alebo len dva jogurty. Alebo teda len majonézu, ale na tento variant som ešte nedospela :) . Dochutíme mletým čiernym korením, premiešame a necháme trošku postáť v chladničke. Najlepší je s tými najtmavšími žemľami. Mňam, idem si dať :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
nie je rýchlovka ako rýchlovka , ale i táto môže mať svoje čaro
@pivonka to bude vynikajuuuuce ;) skoda ze k tej vlastnej sunkovyrobe som sa este nedokopala...ale spejem k tomu ;)
@margaretka28 co sa divis? prasatu sa len o kukurici sniva :-)
čo máš stále s tou kukuricou ? Pociťuješ nedostatok ?
V Lidli majú Bonduelle môžeš sa zásobiť
. Zrelé avokádo som pokvapkala citrónom a olivovým olejom, rozmixovala s 3 lyžicami jogurtu a trošku posolila a okorenila čiernym korením. Rýchlovka a výborná...plánujem z toho vyskúšať aj tatarskú omáčku, pridám len horčicu a cibuľku, možno štipku cukru...