Foto: samanka
Pridávam sľúbený recept. Kedysi pred rokmi som ho objavila v nejakom časopise a keďže môžem fazuľu na akýkoľvek spôsob, hneď som roládu urobila. Chutila Zobraziť celý popisPridávam sľúbený recept. Kedysi pred rokmi som ho objavila v nejakom časopise a keďže môžem fazuľu na akýkoľvek spôsob, hneď som roládu urobila. Chutila a chutí dodnes celej mojej rodine, so šľahačkou, aj bez nej.
príprava
Postup
-
1
Uvarenú fazuľu pretlačíme, alebo dvakrát zomelieme na mäsovom mlynčeku. Pridáme práškový a vanilkový cukor, zomleté orechy, maslo, kakao, (r)um a všetko spolu dobre vymiešame. Pripravenú hustú masu rozotrieme na namočený a vyžmýkaný obrúsok. do stredu položíme banány (olúpané :-))) ), z ktorých odrežeme konce. Pomocou obrúska stočíme a necháme v chlade stuhnúť. Potom roládu vyberieme a polejeme čokoládou.
robila som presne taketo zlozenie a oaj chuti na nerozoznanie od cerstvych gastanov.
práve včera som rozmýšľala, čo ja budem z tej mojej fazule robiť (mám jej ešte dosť z minulého roku a už treba sadiť novú) ... vyskúúúúšam :)