Fazuľová nátierka

anaba - bez fotkyanaba, 19. apríla 2013

Veľmi,veľmi obyčajné ale čas od času sa toho neviem objesť:-)

Suroviny

2 hrnček
2 PL




Postup

  1. 1

    Keď varím fazuĺovú polievku,vždy pridám fazule viac a po jej uvarení do makka si z nej odoberiem do misky a do druhej trochu vyvaru.Polevočku dokončim a potom sa vrhnem na odloženú fazulicu:-)

  2. 2

    Všetky suroviny spolu zmixujem a v pripade potreby dolievam vývar aby hmota dosiahla roztierateľnu natierkoidnu konzistenciu.

  3. 3

    Niekedy ten vvývar vobec netreba,záleží od druhu fazule.A inokedy pridam za lyžicu masla.Podavam s čerstvym pečivom alebo hriankami.:-)

Diskusia k receptu

používateľ nemá avatar
hag
hag
Tak toto vyskúšam. Musí to byť veľmi chutné. Ďakujem.
mracik9
Určite je to dobrotka,aj ja si zvyknem predvariť fazule viac ,skúsim
marikafil
Ja namiesto čierneho korenia dávam sušenú chili papričku, je to výborné.
anaba
Hlavne sa nenechajte odradit vzhladom:-D Ak sa to nevymixuje celkom do hladka(nie kazda fazula sa tak da),vyzera to ako keby to uz niekto raz jedol:-D Ale v našej rodine je velmi oblubena:-)Prajem dobru chut.-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia