U kolegu pri posedení v pivnici som objavil fazuľu s párkom. Keďže mi chutila, vypýtal som si recept.
8
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na oleji speníme cibuľu, pridáme párky pokrájané na kolieska, nakrájanú papriku, paradajky, ocot, cukor, sójovú omáčku a preosiate DEKO. Dusíme podľa potreby približne pol hodiny. Nakoniec pridáme osobitne uvarenú fazuľu. Necháme prevrieť a odstavíme. Dáme do pohárov a sterilizujeme asi 15 minút.
lorak40 : Ľahšiu otázku nemáš ? :-). Zvyknem Bratislavské s tým červeným pásom v igelite. Samozrejme bez igelitu. Tie mi pomerom mäso/sója najviac pripomínajú párky. Alebo Spišské pikant.