Fašírky s Camembert syrom

tinna333 - fotkatinna333, 16. mája 2012
Fašírky s Camembert syrom
Foto: tinna333

Ine fasirky sa u nas uz nejedia odkedy sme tento vylepseny recept oskusali prvy krat, velmi navykove este aj vecer za studena sa ide Zobraziť celý popisIne fasirky sa u nas uz nejedia odkedy sme tento vylepseny recept oskusali prvy krat, velmi navykove este aj vecer za studena sa ide vyjedat z chladnicky :))

15-25 minút
príprava
10-20 minút
tepelná úprava

Suroviny

250 g
500 g
1 kus
2 kus
5 polievkovych lyzic
1 kavova lyzicka
1 kavova lyzicka
1/2 kavovej lyzicky
1/2 kavovej lyzicky
2 kavove lyzicky
Na obalenie:
2-3 kus




Postup

  1. 1

    Zacneme syrom, postruhame si ho do misky - tazsie sa struha lebo je makky ale da sa to zvladnut :))

    Fašírky s Camembert syrom - obrázok 1
  2. 2

    Do misky si pridame vsetko ostatne, t.j.: maso, nadrobno nakrajanu cibulku, 2 vajcia, 5 polievkovych lyzic struhanky a korenie na dochutenie. (mozete vsak fasirky dochutit ´´po svojom´´ tak ako to robite pri obycajnych fasirkach) * 1 kavova lyzicka soli * 1 kavova lyzicka mletej papriky * 1/2 kavovej lyzicky stiplavej mletej papriky * 1/2 kavovej lyzicky cierneho korenia * 2 kavove lyzicky susenej majoranky

    Fašírky s Camembert syrom - obrázok 2
  3. 3

    Vsetko to najlepsie rucne miesame kym sa nam to pekne neprepoji a nevznikne hmota z ktorej sa budu dat tvarovat fasirky (ak je to prilis velmi lepkave tak pridame struhanku).

    Fašírky s Camembert syrom - obrázok 3
  4. 4

    Tvarujeme si gulky ktore obalime v struhanke a ´´pricapneme´´ ich aby vznikli fasirky, tie si potom este raz namocime do rozslahanych vajicok a este raz do struhanky (je to koli tomu syru inak by sa nam pri smazeni na oleji mohol vytekat). Takze smazime na oleji a dobru chut! My podavame z uvarenymi zemiakmi ktore si len popucime a zmiesame ich s preprazenou cibulkou. Ako priloha zavarane cibulky, uhorky a karfiol :)

    Fašírky s Camembert syrom - obrázok 4

Diskusia k receptu

tiginko
fíha, vyzerá to prudko jedlé, dúfam že bude stačiť aj slovenský Encián a nemusí byť drahý Camembert...určite vyskúšame :-)
1x alda
používateľ nemá avatar
mb
mb
co sa tyka struhania syra, odporucam ho na chvilu strcit do mrazaku
mataliptak
wau tieto fašírky musia "spievať" , to bude dobrota ... a tú si nenechám újsť takže ukladám a najbližšie robím podla teba ... 1*
radulienka
Mám rada vyprážaný syr, ale toto sa mi tiež veľmi pozdáva, musím vyskúšať, vďaka za receptík...
rybarkuchar
Tak to sú fašírky podľa môjho gusta. Trafila si sa mi do oskúšaného receptu na 90 %. Ja pridávam ešte uvarenú ryžu a čili.
238evulka
nemoze sa tam pridat normalny syr na struhanie(tehla?)
pridam a vyskusam
elzarsk
už viem čo budem robit v nedelu na obed . Dakujem za recept . moc mi to pomože :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia