Foto: sjuzan
Tento receptík som dostala od svokry, ktoré vypeká vždy samé dobroty. Tak som och skúsila aj ja. Vypekám ich tiež vždy na fašiangy.
20
porcií
porcií
20 min minút
príprava
príprava
1-2 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Všetky suroviny dáme do misy a vypracujeme cesto. Cesto musí byť hladké.
- 2
Potom vyvaľkáme na pomúčenej doske na tenko a vykrajujeme kolieskom pásiky a do stredu urobím kolieskom asi 4 cm čiaru.
- 3
Rozpálime masť a vyprážeme na miernom ohni asi 1 min. Opečieme z oboch strán, ked sú ružové vyberieme. Na záver pocukríme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu