Fantastická omáčka z paštéty

susinka - bez fotkysusinka, 29. januára 2011

Rýchla príprava, super chuť, k cestovinám iba tak, alebo s knedľou a mäskom!

2
porcie
10 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

150 g,(konzerva)
1 ks
3 polievkové lyžice
2 polievkové lyžice
8 dl
2 čajové lyžičky
1/2 kocky
2 strúčiky




Postup

  1. 1

    Na horúcom oleji opečieme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme múku a spravíme svetlú zápražku.

  2. 2

    Zalejeme vodou a pridáme paštétu. Varíme 15 minút za stáleho miešania.

  3. 3

    Dochutíme masoxom, pretlačeným cesnakom a vegetou. Necháme prejsť varom.

  4. 4

    Podávame s cestovinami, alebo k mäsku. Dobrú chuť!

Diskusia k receptu

anadka
Zaujímavý recept. Určite v blízkej dobe vyskúšam!
zitar
Takéto niečo sme robievali / keď boli deti malé/, a chodili sme kempovať a ku koncu týždňa dochádzali zásoby a aj chuť pražiť sa pri vyváraní na slnku.
evanaaa
Ozaj zaujímavý spôsob ako využiť pečeňovku. Ja zasa dávam tú väčšiu konzervu do plnky do kuraťa miesto pečienok, tiež je to dobré.