Fantastická omáčka z paštéty

susinka - bez fotkysusinka, 29. januára 2011

Rýchla príprava, super chuť, k cestovinám iba tak, alebo s knedľou a mäskom!

2
porcie
10 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

150 g,(konzerva)
1 ks
3 polievkové lyžice
2 polievkové lyžice
8 dl
2 čajové lyžičky
1/2 kocky
2 strúčiky




Postup

  1. 1

    Na horúcom oleji opečieme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme múku a spravíme svetlú zápražku.

  2. 2

    Zalejeme vodou a pridáme paštétu. Varíme 15 minút za stáleho miešania.

  3. 3

    Dochutíme masoxom, pretlačeným cesnakom a vegetou. Necháme prejsť varom.

  4. 4

    Podávame s cestovinami, alebo k mäsku. Dobrú chuť!

Diskusia k receptu

anadka
Zaujímavý recept. Určite v blízkej dobe vyskúšam!
zitar
Takéto niečo sme robievali / keď boli deti malé/, a chodili sme kempovať a ku koncu týždňa dochádzali zásoby a aj chuť pražiť sa pri vyváraní na slnku.
evanaaa
Ozaj zaujímavý spôsob ako využiť pečeňovku. Ja zasa dávam tú väčšiu konzervu do plnky do kuraťa miesto pečienok, tiež je to dobré.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia