Falošný majonézový šalát

veronikahtl - fotkaveronikahtl, 10. februára 2016
4
porcie
30 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
1 téglik
1 téglik
1 téglik
To čo chladnička dá:

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Zeler si ošúpeme, nakrájame na menšie kusy a dáme variť. Zatiaľ si pokrájame ostatné suroviny a v miske zmiešame sojolky (majolku a tatarku) s gréckym jogurtom. Necháme chvíľu odstáť.

  2. 2

    Keď je zeler uvarený, necháme ho vychladnúť a potom nastrúhať na veľkom krájači. Nakoniec všetko spolu zmiešame a necháme cez noc odstáť v chladničke.

  3. 3

    Ja osobne som nepridala ani štipku soli a korenia. Je veľmi dôležité vybrať si mladý zeler, pretože staré sú hľuzovite, tvrdé a nechutí to dobre. Na druhý deň servírujeme - ako prílohu k mäsu, samostatný šalát alebo na zapečenej bagetke. DOBRÚ CHUŤ

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: