4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
1 ks |
|
1 téglik |
|
1 téglik |
|
1 téglik |
|
To čo chladnička dá: | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Zeler si ošúpeme, nakrájame na menšie kusy a dáme variť. Zatiaľ si pokrájame ostatné suroviny a v miske zmiešame sojolky (majolku a tatarku) s gréckym jogurtom. Necháme chvíľu odstáť.
- 2
Keď je zeler uvarený, necháme ho vychladnúť a potom nastrúhať na veľkom krájači. Nakoniec všetko spolu zmiešame a necháme cez noc odstáť v chladničke.
- 3
Ja osobne som nepridala ani štipku soli a korenia. Je veľmi dôležité vybrať si mladý zeler, pretože staré sú hľuzovite, tvrdé a nechutí to dobre. Na druhý deň servírujeme - ako prílohu k mäsu, samostatný šalát alebo na zapečenej bagetke. DOBRÚ CHUŤ
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu