Dvojfarebný ríbezľový koláč

redakcia - fotkaredakcia, 16. februára 2010
20 minút
príprava
20-25 minút
na 180 °C

Suroviny

Tmavé cesto:
300 g
1 vrecko
150 g
3 PL
1 ks
80 g
250 ml
1/2 KL
Svetlé cesto:
300 g
1/2 vrecka
150 g
1 ks
80 g
200 ml




Postup

  1. 1

    V jednej miske pripravíme tmavé, v druhej svetlé cesto dôkladným premiešaním všetkých surovín.

  2. 2

    Na plech vyložený papierom na pečenie rozotrieme tmavé cesto, na ne svetlé a husto posypeme ríbezľami.

  3. 3

    Vložíme do rúry vyhriatej na 180 stupňov Celzia a pečieme dozlatista asi 20 – 25 minút.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia