20 minút
príprava
príprava
20-25 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
| Tmavé cesto: | |
| 300 g |
|
| 1 vrecko |
|
| 150 g |
|
| 3 PL |
|
| 1 ks |
|
| 80 g |
|
| 250 ml |
|
| 1/2 KL |
|
| Svetlé cesto: | |
| 300 g |
|
| 1/2 vrecka |
|
| 150 g |
|
| 1 ks |
|
| 80 g |
|
| 200 ml |
|
|
|
|
Postup
-
1
V jednej miske pripravíme tmavé, v druhej svetlé cesto dôkladným premiešaním všetkých surovín.
- 2
Na plech vyložený papierom na pečenie rozotrieme tmavé cesto, na ne svetlé a husto posypeme ríbezľami.
- 3
Vložíme do rúry vyhriatej na 180 stupňov Celzia a pečieme dozlatista asi 20 – 25 minút.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2








Diskusia k receptu