20 minút
príprava
príprava
20-25 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
Tmavé cesto: | |
300 g |
|
1 vrecko |
|
150 g |
|
3 PL |
|
1 ks |
|
80 g |
|
250 ml |
|
1/2 KL |
|
Svetlé cesto: | |
300 g |
|
1/2 vrecka |
|
150 g |
|
1 ks |
|
80 g |
|
200 ml |
|
|
Postup
-
1
V jednej miske pripravíme tmavé, v druhej svetlé cesto dôkladným premiešaním všetkých surovín.
- 2
Na plech vyložený papierom na pečenie rozotrieme tmavé cesto, na ne svetlé a husto posypeme ríbezľami.
- 3
Vložíme do rúry vyhriatej na 180 stupňov Celzia a pečieme dozlatista asi 20 – 25 minút.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu