Foto: pejas
Keďže máme doma radi kokos, vymyslela som si takúto obmenu našich obľúbených Eskimo rezov.
30 minút
príprava
príprava
Suroviny
2 hrnčeky |
|
1 hrnček |
|
1 ks |
|
2 ks |
|
1 hrnček |
|
1/2 hrnčeka |
|
1 ks |
|
3-4 PL |
|
2 ks (nemusí byť) |
|
Plnka: | |
2 ks |
|
500 ml |
|
100 g |
|
1 téglik |
|
100 g |
|
|
Postup
-
1
Suroviny na cesto (okrem kakaa a citrónovej šťavy) zmiešame. Cesto rozdelíme na dve časti - do jednej dáme kakao a do druhej dáme citrónovú šťavu. Obe cestá vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech tak, aby sa nám vytvoril mramorový efekt. Dáme piecť.
- 2
Uvaríme hustý puding. Po vychladnutí doň vmiešame smotanu, cukor a maslo.
- 3
Plnku natrieme na vychladnutý koláčik. Rozpustíme si čokoládu vo vodnom kúpeli a nalejeme na plnku. Koláčik necháme aspoň hodinku postáť a krájame teplým nožom. Dobrú chuť :-)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu