Dvojfarebné kocky
Janka Gáliková
cukrárka hotela Most slávy v Trenčianskych Tepliciach, 24. augusta 2014
cukrárka hotela Most slávy v Trenčianskych Tepliciach, 24. augusta 2014
Foto: Ľuboš Pilc
12 ks
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
10 minút
na 190 °C
na 190 °C
Postup
-
1
Žĺtky vymiešame s cukrom do peny. Bielky vyšľaháme na sneh. Do žĺtkov pridáme kakao, bielka a dáme na plech.
- 2
Plech vyložíme papierom na pečenie a dáme vyhriať rúru na 190°C. Hotovú masu vylejeme na plech a pečieme asi 10 minút.
- 3
Medzitým vyšľaháme šľahačku a zľahka ju s vanilkovým cukrom vmiešame do mascarpone. Vychladené cesto rozkrojíme na polovice, jednu natrieme krémom a necháme dobre schladiť. Dozdobíme ovocím podľa sezóny a fantázie.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu