Postup
-
1
V rozpálenej masti speníme očistenú cibuľu, ktorú sme nadrobno nakrájali. Pridáme očistené a umyté, na plátky nakrájané huby.
- 2
Zakryjeme a dusíme asi 10 minút. Papriky zbavíme jadrovníkov, umyjeme, nakrájame na tenké rezance a primiešame k hubám.
- 3
Osolíme, okoreníme a pridáme rascu. Znova prikryjeme a udusíme do polomäkka.
- 4
Podľa chuti môžeme primiešať 2 – 3 PL kyslej smotany alebo paradajkový pretlak, ktorý sme rozmiešali s bielym vínom.
- 5
Podávame so sendvičom a ovocným džúsom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu