10 minút
príprava
príprava
5 - 10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
3 ks |
|
1 kocka (42 g) |
|
1 - 2 plátky |
|
1/2 - 1 ks |
|
4 - 5 strúčiky |
|
|
|
1 lyžička |
|
2 - 4 ks |
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
potrebné suroviny .... maslo , horčica ,vajíčka , cesnak , droždí , cibula ,žampiony , čierné korenie a soľ
-
2
roztopíme si maslo a naň pridáme nasekaný cesnak , pokrájanú cibulu žampiony a orestujeme
-
3
potom pridáme rozmrvené kvasnice a miešame kým sa nerozpustia
-
4
pridáme lyžičku horčice
-
5
pridáme vajíčka
-
6
okoreníme
-
7
a osolíme ..... potom už len miešame do takej hustej konzistencie ako lúbime
-
8
DOBRÚ CHUŤ
Túto praženice robievam len s cibuľkou, huby nemám rada (aj keď aj droždie je vlastne huba, ak to vezmeme do dôsledku), ale aj s nimi to musí byť výborné