Foto: sishorv16
Tento chlieb je veľmi nenáročný.
100 minút
príprava
príprava
40 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Do misky dám trocha vody z pripravených 500 ml, pridám rozdrobenú kocku droždia a trocha cukru. Dám do rúry vyhriatej na 50 stupňov na cca 15 min.
- 2
Do misy dám múku (ja som použila bezlepkovú), soľ, vykysnutý kvások a zvyšok vody. Dám do robota vymiešať cesto a potom vykysnúť do rúry na 50 stupňov.
- 3
Na plech dám papier na pečenie a chlieb. Pod papier dám trocha vody. Pečiem na 200 stupňov cca 40 min.
Tiež domáci chlieb:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu