Foto: miomatka
Fantastický chlebík ktorý nekysne a na jeho prípravu nepotrebujete ani pekárničku.
4
porcie
porcie
180 minút
príprava
príprava
60 minút
na 175 °C
na 175 °C
Postup
-
1
Zmiešame všetky ingrediencie dokopy a dáme do formy na chlieb. Necháme odležať v chladničke pár hodín, min. 2 hodiny.
- 2
Dáme piecť do rúry na 175 °C na 20 minút, potom vyberieme chlebík z formy a pečieme priamo na ražni ďalších 30 až 40 minút. Chlebík vydrží v chlebníku päť dní.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
- a práve tie ovsené vločky sú problém pre bezlepkovú stravu - takže by to nemalo byť zaradené do kategórie bezlepkové - ...