Domáce tagliatelle s hoblinami zelenej špargle

Jozef Riska
šéfkuchár Savoy Restaurant v hoteli Radisson Blu Carlton**** Bratislava, 15. mája 2018
Domáce tagliatelle s hoblinami zelenej špargle
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
40 minút
príprava

Suroviny

Tagliatelle:
500 g
3 ks
100 g (cca 5 ks)
Ostatné:
200 g
150 g
70 g
50 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Zo semoliny, vajec a žĺtkov pripravíme cesto a pomocou stroja na cestoviny vytlačíme tagliatelle.

  2. 2

    Cestoviny uvaríme v osolenej vode, prehodíme na masle, pridáme sparený jarný hrášok, fava fazuľku, osolíme, okoreníme a dozdobíme hoblinami špargle, ktorú pripravíme tak, že pomocou škrabky na zemiaky nakrájame tenké plátky a necháme 30 minút v ľadovej vode.

Diskusia k receptu