Domáce tagliatelle s hoblinami zelenej špargle
Jozef Riska
šéfkuchár Savoy Restaurant v hoteli Radisson Blu Carlton**** Bratislava, 15. mája 2018
šéfkuchár Savoy Restaurant v hoteli Radisson Blu Carlton**** Bratislava, 15. mája 2018
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
40 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Zo semoliny, vajec a žĺtkov pripravíme cesto a pomocou stroja na cestoviny vytlačíme tagliatelle.
- 2
Cestoviny uvaríme v osolenej vode, prehodíme na masle, pridáme sparený jarný hrášok, fava fazuľku, osolíme, okoreníme a dozdobíme hoblinami špargle, ktorú pripravíme tak, že pomocou škrabky na zemiaky nakrájame tenké plátky a necháme 30 minút v ľadovej vode.
Tiež cestoviny:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu