Domáca tlačenka

rein - fotkarein, 8. februára 2017
Domáca tlačenka
Foto: rein

Jednoduchá, jednoducho dobrá.

10
porcií
30 minút
príprava
300 minút
na 100 °C

Suroviny

1 ks
4 ks
100 g (z uvareného kolena)
80 g
2 PL
3 KL
20 g
1 l

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Do hrnca dáme variť jazyky a koleno na slabšie a varíme 5 hodín. Vody dáme len aby bolo mäso zaliate.

  2. 2

    Po uvarení oberieme kože z kolena (100 g), ktoré pomelieme aj s cesnakom. Jazyky očisíme a pokrjame na kusky aj s mäsom z kolena. Pridáme všetky koreniny, vývar a prevaríme dve minúty. Dáme do tlačenkových sáčkov a necháme schladiť.

    Domáca tlačenka - obrázok 2

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
Robievame a veľmi sa vždy na ňu tešíme.Tiež som robila asi pred dvomi týždňami .Robím do užších rukávov.Je to tak po nakrájaní estetickejšie.Pripájam foto.


tak toto by si ten môj zákonitý poriadne vychutnal a chcel by ťa určite za VIP priateľa. Ja s vami chlapci tieto výstrelky nezdieľam, ale som si vedomá, že o veľa prichádzam. Vždy ma strašne mrzí, že si neviem vychutnať jedlá, ku ktorým mám z nejakého nepochopiteľného dôvodu dosť razantný odmietavý postoj a všetci ostatní rozumní ľudia ich milujú. Takto prichádzam o pôžitok z huspeniny, tlačenky a iných, prepytujem trasľavých dobrôt. Zaslúžila by som si trpieť v peklách gastronomických!