Foto: rein
Jednoduchá, jednoducho dobrá.
10
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
300 minút
na 100 °C
na 100 °C
Postup
-
1
Do hrnca dáme variť jazyky a koleno na slabšie a varíme 5 hodín. Vody dáme len aby bolo mäso zaliate.
- 2
Po uvarení oberieme kože z kolena (100 g), ktoré pomelieme aj s cesnakom. Jazyky očisíme a pokrjame na kusky aj s mäsom z kolena. Pridáme všetky koreniny, vývar a prevaríme dve minúty. Dáme do tlačenkových sáčkov a necháme schladiť.
- 2
Veď aj ja, len to je tak nafotene, nedalo mi to a išiel som to ešte raz odfotiť.
Krásne napísane
Aj ty aj Tatranka ich máte veľmi lákavé.
@tigi u nas je to naopak, moj by to nedal do huby, tak asi budete trpiet spolu
Vašu fotku sme otočili do správnej polohy.
Ja zasa chlebík chválim,už som ho raz robil z kvásku, ale mi nevyšiel, tak som to vzdal. asi sa ešte raz doň pustím.
Milý @Rein , hned bych ti kváskový chlebík dodala, zištně, takový malý bartr. Ale Žilina je daleko, holub by si mákl, chtělo by to drona.
Martuska mas na vareche recept?