Domáca terina z bielych kačacích pečienok
Marek Petráň
chef de cuisine, Elesko restaurant and wine bar, Vinársky komplex Modra, 19. novembra 2009
chef de cuisine, Elesko restaurant and wine bar, Vinársky komplex Modra, 19. novembra 2009

Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
10 minút
na 70 °C
na 70 °C
Postup
-
1
Očistené a žiliek zbavené kačacie pečienky namočíme na noc do mlieka. Potom ich dobre vysušíme a pridáme do nich soľ, cukor a brandy.
- 2
Dáme ich do vrecka a varíme pri teplote 70 stupňov 10 minút. Pečienky potom vyberieme z vrecka, zbavíme prebytočnej mastnoty a dáme do formy stuhnúť. Po vychladnutí podávame.
- 3
Náš tip: Podávame s jablkovým kompótom.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu