Domáca bravčová pečeň na cibuľke s horčicou

izabella929 - fotkaizabella929, 21. júna 2015

Doviezla som si z domova čerstvú bravčovú pečeň, ale aj ďalšie mäso a mäsové výrobky od farmára..dnes som si urobila radosť, lebo pečienky veľmi Zobraziť celý popisDoviezla som si z domova čerstvú bravčovú pečeň, ale aj ďalšie mäso a mäsové výrobky od farmára..dnes som si urobila radosť, lebo pečienky veľmi ľúbim..pripravila som ich na cibuľke s horčicou..výborná chuť..

2
porcie
15 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

200 g
1
1/2 PL domáca
1 PL
Príloha:




Postup

  1. 1

    Bravčovú pečeň som umyla, osušila a pokrájala na tenké plátky.Na panvicu som dala roztopiť masť, pridala som pokrájanú cibuľu a hneď aJ pokrájanú pečeň..spolu sa cibuľa aj pečeň opiekli naraz..pridala som horčicu a posypala mletým korením..pečeň som nesolila..horčica obsahuje dostatok soli..podliala som všetko troškou vody a dusila, pokiaľ sa časť tekutiny odparila..dusila sa pod pokrievkou 10 min.pokiaľ som pripravovala pečeň, uvarila som si aj ryžu..pečeň potrebuje veľmi málo času na prípravu..takto bola skvelá a šťavnatá..uložila som na tanier ryžu , na ryžu som položila plátky pečienky a poliala šťavou..prajem vám dobrú chuť..

    Domáca bravčová pečeň na cibuľke s horčicou - obrázok 1

Diskusia k receptu

afataga
tymto by si aj mne urobila radost, horcicu nedavam, na zaver davam trosku cesnaku, ale viem, ze ty ho moc nemusis
patroveckypitrs
Kremžskú horčicu aj ja veľmi často používam na varenie je v nej všetko na správne dochutenie. Takto si to zvyknem aj ja robiť keď mám menej času. Som rád, že niekto dal sem tento recept. Hlavne taká skvela kuchárka.
sracz
... óóó, tak to hej, @zabella929 milá, pečeň ja môžem na všetky spôsoby. Ja ju pred samotným restovaním "marinujem" v Liptovhorčici, ale veľmi rád by som ochutnal aj Tvoj 5* variant! Maj pekné dni plné šťastia a úsmevov!
izabella929
@afataga ,používam horčicu na dochutenie, lebo cesnak sa objavuje v mojich jedlách ozaj málo..@patroveckypitrs ,vďaka za pochvalu, mne to takto vždy chutí..@sracz , pečeň bola úplne čerstvá, keď mi ju farmár doviezol o 11.30hod. prasiatko ešte do 2.30hod.krofkalo v pokoji..najradšej ju mám úplne čerstvú..@ancicka , ja ju mám tiež rada na cibuľke..@kimlo ,sme v tomto rovnakí, môže byť pečeň na všetky spôsoby.-) Ďakujem vám všetkým za milé komentáre.-)
jozka2
Tak to ti verim,ze si si pochutnala.Musela byt vyborna.Ja som robila telaciu.5*




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia