Domáca bravčová pečeň na cibuľke s horčicou

Autor receptu: izabella929

Doviezla som si z domova čerstvú bravčovú pečeň, ale aj ďalšie mäso a mäsové výrobky od farmára..dnes som si urobila radosť, lebo pečienky veľmi ľúbim..pripravila som ich na cibuľke s horčicou..výborná chuť..

2
porcie
15 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Bravčovú pečeň som umyla, osušila a pokrájala na tenké plátky.Na panvicu som dala roztopiť masť, pridala som pokrájanú cibuľu a hneď aJ pokrájanú pečeň..spolu sa cibuľa aj pečeň opiekli naraz..pridala som horčicu a posypala mletým korením..pečeň som nesolila..horčica obsahuje dostatok soli..podliala som všetko troškou vody a dusila, pokiaľ sa časť tekutiny odparila..dusila sa pod pokrievkou 10 min.pokiaľ som pripravovala pečeň, uvarila som si aj ryžu..pečeň potrebuje veľmi málo času na prípravu..takto bola skvelá a šťavnatá..uložila som na tanier ryžu , na ryžu som položila plátky pečienky a poliala šťavou..prajem vám dobrú chuť..