Diabolské tajomstvo

redakcia - fotkaredakcia, 17. júla 2009

Suroviny

400 g
5 ks
100 g
125 g




Postup

  1. 1

    Mäso umyjeme, nakrájame na plátky, mierne naklepeme a nakrájame na rezance.

  2. 2

    Na panvicu dáme olej, pridáme nakrájanú cibuľu, mäso, šampiňóny a nadrobno nakrájané feferónky. Všetko spolu urestujeme. Podlejeme vývarom a dusíme do mäkka. Na konci pridáme kečup a podľa potreby dochutíme.

  3. 3

    Z vajec pripravíme omeletu, ktorú položíme na teplý tanier. Na ňu dáme pripravené mäso, omeletu prehneme na polovicu a posypeme nastrúhaným syrom.

  4. 4

    Podávame so zeleninovou oblohou.

Diskusia k receptu

Vymazať
tarcsita
tarcsita chce varit chce urobit mi papat nechce nechat ma hladovat tarcsita o mna dobre postara tarcsita mi tam aj nakraja:)