Diabolské ohnivé mäso

limetka6 - fotkalimetka6, 13. novembra 2014
Diabolské ohnivé mäso
Foto: limetka6

Keďže milujem pikantné jedlá, rozhodla som sa sem pridať tento recept.. Je fakt vynikajúci a extrémne pálivý.. nič viac a nič menej ;)

Suroviny

1 ks




Postup

  1. 1

    Na rozpálený olej pridáme na kocky nakrájané kuracie prsia, chvíľu mäsko popražíme a podlejeme vodou. Dochutíme diabolskou zmesou, červenou paprikou, čiernym korením a soľou. Všetko dôkladne premiešame a necháme variť asi tak 30-40 minút.

  2. 2

    Nakoniec pridáme kečup, horčicu a fakt len trošičku omáčky Moruga Mučito. Znova všetko premiešame a privedieme do varu.

  3. 3

    Ja mäsko podávam s ryžou, hranolkami a samozrejme s uhorkami. Je to individuálne - ako komu chutí ;)

Diskusia k receptu

pumpel
Moruga mučíto ( 2 000 000 SHU ) ? To musí byť sila :)
zolik
Pre milovnikov ohna urcite skvele. Mne by k tomu ragu museli podavat ako prilohu aj hasiaci pristroj :-)
limetka6
Keď to nepreženiete dá sa to v pohode zjesť aj bez toho hasiaceho prístroja ;)
2010
Hmm. sorry ale podla mna tento recept ked je naozaj z 2 milionov je nejeditelny, ja mam v zahrade len 1 milion jolokvie a nedaju sa pouzit na nic, len tak ako v Indii do policajskych sprayov alebo na odhananie slonov z pola.
1x bembo
limetka6
2010 akurát včera som robila toto jedlo a zjedli ho bez problémov všetci hostia... keď tam dáš len znesiteľné množstvo tak je to paráda.
marcel83
Ja mám pomleté Trinidad Moruga Scorpion /2 mil./ a do polievky v pohode. Kolegovci už nie, tí musia "šupinky" rátať. Dve je málo, tri je moc :D
limetka6
Ľudia a kto vám hovorí aby ste to jedli? :D Keď sa na to necítite tak si robte ohnivé mäso po svojom ;) 2o1o a to čo mi tým chceš naznačiť, že ju mám skúsiť? :D Asi by mi to nerobilo problém, keď mi nerobí ani táto omáčka......... keď ju predávajú tak ju asi aj niekto kupuje a je schopný ju aj konzumovať, nemyslíš?
marcel83
Kuracie prsia musia byť nefiletované spravené za 20 min, aj to som asi prehnal....
1x jzv
mirop
pre mna mozes dat morugy aj viacej, milujem ostre
andrealack
Záleží iba od vás aké množstvo extrémne pálivej omáčky použijete. Stačí iba štipka a jedlo sa dá bez problémov konzumovať, ale to milovníci ostrého jedla určite vedia.

 www.extrapaliveomacky.sk
bembo
rád by som to ochutnal,ale priamo od Teba.neviem si predstaviť tú silu.aj tak Ťa obdivujem.ak to raz budeš robiť,a medzitým sa ti zabuchnú dvere prídem Ti ich otvoriť.(je to môj bussines)a aspoň by som mal tú česť skúsiť ten ekrazit,pokiaľ by si ma ponúkla.Pekný deň Ti prajem




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia