Diabolská zmes

peter64 - fotkapeter64, 19. apríla 2010

Trochu z iného súdka.

Suroviny

600 g
3 ks
3 PL
4-5 ks




Postup

  1. 1

    Mäso umyjeme, osušíme a pokrájame na tenké pásiky.Na hlbšej panvici zahrejeme masť a mäso na ňom pražíme.

  2. 2

    Uhorky postrúhame na hrubšom strúhadle, feferónky nadrobno posekáme a oboje pridáme k mäsu. Dobre premiešame. Zmes dosolíme, okoreníme a dusíme kým mäso nezmäkne. Ak treba, podlejeme trochu nálevom z uhoriek.

Diskusia k receptu

honestka
toto poznam pod nazvom "mexicky diabol" a naviac je tam mrkvicka a kukurica a je to mnamky dobre a palive...
marlen
kombinácia br. mäsa na br. masti sa u nás vždy nazývala mňam-mňam bŕ-bŕ. tá vôňa je jednoducho pravá vôňa . s tou pálivosťou v recepte - naozaj lákavé....teraz už však prebytočný tuk odsávam do obrúska, atď. ale raz začas si dám povedať.
bozulka
To by mi chutilo aj s tou mrkvičkou a kukuričkou.Ale tiež musím premýšlať a hodne /cholesterol/.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia