Diabolská omáčka

nikietka - fotkanikietka, 23. februára 2012

Vynikajúci recept na originál diabolskú omáčku, ktorú som prvýkrát ochutnala u mojej svokry v rámci prvej návštevy :-). Ihneď si ma získala: aj svokra, aj omáčka:-)

4-6
porcie
10 minút
príprava

Suroviny

4 ks zavárané
1 strúčik
1 PL
1 PL
1 ks
1 ks
 podľa chuti
2-3 dcl
1 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Všetky prísady spolu zmixujeme ponorným mixérom a nakoniec pomaličky pridávame olej, podľa potreby, až kým omáčka nezhustne. Omáčka je výbornou náhradou tatárskej omáčky. Používame ju hlavne ku grilovanému mäsku na grilovačkách, je dobrá aj k hranolkám a pod. Kto nemá rád štipľavé, nemusí použiť chilli a ani toľko cesnaku

Diskusia k receptu

13 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: