Foto: barborkadt
Keďže je "cuketový" čas, veľmi ma potešil receptík, ktorý som objavila v Novom Čase pre Ženy pred pár týždňami. Ak chcete skúsiť niečo iné Zobraziť celý popisKeďže je "cuketový" čas, veľmi ma potešil receptík, ktorý som objavila v Novom Čase pre Ženy pred pár týždňami. Ak chcete skúsiť niečo iné ako vyprážanú cuketu, zapekanú či cuketové placky,neváhajte vyskúšať aj tento receptík, stojí zato:)
porcií
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cuketu postrúhame spolu so zemiakmi nahrubo. Necháme chvíľu postáť a vodu zlejeme. Pridáme prelisované strúčky cesnaku, nastrúhanú cibuľu a na malé kúsky nakrájanú šunku. Vmiešame vajcia, nahrubo postrúhaný syr, posolíme, okoreníme a podľa potreby zahustíme strúhankou. Z masy formujeme rezne, ktoré obaľujeme v strúhanke a vyprážame na rozpálenom oleji. Po vypražení posypeme syrom. Podávame so zemiakmi, ja som urobila aj cesnakový dip z kyslej smotany s kôprom.
Diskusia k receptu