Foto: skatulka
Pripravte si jednoduchý cheesecake, ktorý je nenáročný na suroviny ale aj na čas. Je pripravený z obyčajného jemného tvarohu a napriek tomu nám chutí Zobraziť celý popisPripravte si jednoduchý cheesecake, ktorý je nenáročný na suroviny ale aj na čas. Je pripravený z obyčajného jemného tvarohu a napriek tomu nám chutí oveľa viac ako napríklad z mascarpone. Ja som ho pripravila ako dezert pre mojich bratov, ktorí k nám prišli na návštevu.:)
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Sušienky si rozdrvíme a zmiešame s roztopeným maslom. Ja som tentokrát použila kakaové venčeky, ktoré sú asi trošku maslovejšie, takže stačí pridať aj menej masla. Ak by ste použili nejaké iné sušienky a zmes by bola príliš sypká, stačí pridať trochu vody.
- 2
Zmes utlačíme do tortovej formy a pečieme na 140°C 10 minút.
- 3
Zatiaľ si zmiešame tvaroh, vajíčka, kyslú smotanu , roztopenú čokoládu a cukor. Stačí len jemne zmiešať všetko spolu šľahačom.
- 4
Po 10 minútach nalejeme na sušienkový korpus a pečieme na 180°C 50-60 minút.
- 5
Môžeme ozdobiť ovocím podľa chuti.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu