Foto: majculanda
Túto tortičku som robila pre detičky môjho brata take male dve žabky :)
na 210 °C
Suroviny
Piškótové cesto: | |
15 ks |
|
15 PL |
|
15 PL |
|
1 balíček |
|
2 PL |
|
3 PL |
|
Krém: | |
2 balíčky |
|
2 ks |
|
podľa chuti |
|
4 PL |
|
0,5 litra |
|
1 ks |
|
1 konzerva |
|
na polevu |
|
resp. poťahovka na ozdoby |
|
na obalenie |
|
Postup
-
1
Piškótové cesto si urobíme podľa návodu ako to mám uvedené pri Makovo-citrónových rezoch http://varecha.pravda.sk/recepty/lahucke-makovo-citronove-rezy/25348-recept.html . Upečieme si 3 kruhové korpusy - každý z 5tich vajec a do dvoch z nich pridáme kakao.
- 2
Krém si uvaríme zo zlatých klasov, mlieka, cukru a kokosu. Do vychladnutého pudingu vmixujeme heru. Časť pudingu si odložíme (na potretie celej torty)
- 3
piškótové korpusy natrieme džemom, krémom, na krém poukladáme ananás a striedavo ukladáme na seba... tmavý, svetlý a tmavý korpus.
- 4
Celú tortu potrieme zvyšným krémom a obalíme kokosom. Na vrch torty nalejeme bielu čokoládovú polevu, necháme stuhnúť a ozdobíme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu