Mám ju od kamarátky z Viedne... skoro ako originál Sacherovej torty
8
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
60 minút
na 170 °C
na 170 °C
Postup
-
1
Tuk, práškový cukor a 6 žĺtkov vyšľaháme do penista, pridáme mäkkú čokoládu.
- 2
Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh, pridáme do horeuvedenej masy spolu s múkou a práškom do pečiva.
- 3
Pečieme pomaly pri teplote 170 stupňov cca 1 hodinu. Pár minút necháme ešte v rúre odpočívať.
- 4
Vychladnutú prerežeme pozdĺžne na polovicu a naplníme džemom, polejeme čokoládovou polevou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu