Čínske grilované fašírky

butcher - fotkabutcher, 24. apríla 2010
Čínske grilované fašírky
Foto: butcher

ide leto, tak tu mám pre vás mňamku na grill.

2
porcie
20 minút
príprava
15-20 minút
tepelná úprava

Suroviny

0,5 kg
2-3 pl
6 strúčikov
4 ks
2 čl

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    takže najprv si pomelieme mäsko, pekne najemno, pridáme roztlačený cesnak, sojovku, koriander, cukor, poriadne rozmiešame, okoreníme, osolíme.

  2. 2

    citronovú trávu prerežeme na polovice, konce obalíme našou zmeskou ,aby to vyzeralo ako kuracie nožky a grilujeme. hotové podávame s čili omáčkou.

Recept je zaradený do kategórií:
Bravčové mäso, Ázijská kuchyňa, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Grilované

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
Až na tú citrónovú trávu by som mala všetko,aj chuť :-))
vďaka za nápad....citronovú trávu nahradím drevenými špilkami na gril :-))
butcher
super spravim,
ja mam tu travu rastie mi v zahrade ale ju pouzivame ,ale asi to tiez nahradim rozstiepanou cukrovou trstinou ta nezhori.