Čínska kapustová polievka

redakcia - fotkaredakcia, 13. júla 2009

Suroviny

2 ks
400 g
200 g
100 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Asi do 2 l vody dáme variť umyté mäso(z kurčaťa alebo z menšej morky). Varíme na miernom plameni. Asi po 90 minútach vývar precedíme a mäso dáme nabok.

  2. 2

    Do vývaru pridáme nakrájané šampiňóny a varíme asi 15 minút. Medzitým nakrájame čínsku kapustu na rezance, pór na kolieska a spolu s brokolicou pridáme do hrnca.

  3. 3

    Dolejeme vodou a varíme ešte asi 20 minút, kým nie je zelenina mäkká.

  4. 4

    Mäso vykostíme a na záver pridáme do polievky. Dochutíme vegetou, sójovou a worcesterskou omáčkou. Osolíme a okoreníme.

Recept je zaradený do kategórií:
Kuracie mäso, Morčacie mäso, Polievky, Varené, 50 polievok

Diskusia k receptu