Šalát Coleslaw
Šalát Coleslaw

Čínska kapusta na spôsob Coleslaw

Rasťo Bekeš
šéfkuchár a majiteľ penziónu Harmónia v Suchej nad Parnou, 25. októbra 2017
Čínska kapusta na spôsob Coleslaw
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
10 minút
príprava

Suroviny

1 ks
2 ks väčšia
100 g
100 g
z 1/2 citróna
 na dochutenie




Postup

  1. 1

    Najskôr očistíme mrkvu, nastrúhame ju najemno na strúhadle, čínsku kapustu zbavíme nečistôt a nakrájame na tenké rezančeky.

  2. 2

    Kapustu zmiešame s mrkvou, pridáme majonézu, kyslú smotanu, dochutíme korením, soľou, citrónovou šťavou a cukrom. Podávame s celozrnným chlebom alebo ako prílohu.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia