Čínska kapusta na spôsob Coleslaw
Rasťo Bekeš
šéfkuchár a majiteľ penziónu Harmónia v Suchej nad Parnou, 25. októbra 2017
šéfkuchár a majiteľ penziónu Harmónia v Suchej nad Parnou, 25. októbra 2017
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Najskôr očistíme mrkvu, nastrúhame ju najemno na strúhadle, čínsku kapustu zbavíme nečistôt a nakrájame na tenké rezančeky.
- 2
Kapustu zmiešame s mrkvou, pridáme majonézu, kyslú smotanu, dochutíme korením, soľou, citrónovou šťavou a cukrom. Podávame s celozrnným chlebom alebo ako prílohu.
Tiež Šalát coleslaw:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu