Čína a´la Gusto

gabuci - fotkagabuci, 28. januára 2012

Tento recept robim vzdy ked neviem co varit,nie je narocny a je toho vela.Suroviny su uvedene bez mnozstva,prisposobite si ho podla poctu stravnikov :-)

Suroviny

alebo bravčové mäso
 trochu




Postup

  1. 1

    Kapustu pokrajame na rezance,mrkvu a petrzlen na kolieska,celler-ja struham, lebo ho nemame velmi radi, ale ta chut je potrebna,mäso na rezance.

  2. 2

    Vsetky pripravene ingrediencie dame do jednej väcsej misky prilejeme olej a sojovu omacku,prisypeme trochu vegety,solime opatrne.V tejto olejovo sojovej marinade nechame mäso niekolko hodin,najlepsie do druheho dna

  3. 3

    Na panvicu dame trochu mäsovej masy a pridame trochu arasidov.Smazime kym nezmäkne mäso.

  4. 4

    Podavame s ryzou.j

Diskusia k receptu

eraserhead
ten celler je čo? v surovinách chýba.
Recept si dávam do svojho vegeta riánskeho zoznamu
letisia
Tá zelenina ide do marinády spolu s mäsom a potom sa to spolu praží?
dogagador
tiez mi nie je jasne, co potom so zeleninou! ale asi sa primiesa k masu a podava sa, ako v cine :-)
evanaaa
Myslím, že je písané, že mäsová zmes sa dá na panvicu pražiť, tak asi s tou zeleninou, bolo by jej škoda po marinovaní ju vyhodiť. A nemusí to byť zlé.
gabuci
vsetko sa zmiesa spolu v marinade,pred pripravou si date na panvicu kolko chcete zjest a oprazite chvilku,ten celler alebo zeller je zelenina len neviem ako sa to spisovne pise :-),je to vyborne a tie oriesky treba tiez pridat,smazit spolu so zeleninou a mäsom