Tak tento recept ani neviem odkiaľ mám.
15 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso umyjeme, osušíme a naklepeme a obalíme v múke.Na strúhadle nastrúhame zemiaky, pridáme vajcia, mlieko soľ a korenie a vymiešame na kašičku.
- 2
V múke obalené rezne obalíme v zemiakovej kašičke a vypražíme na rozpálenom oleji z obidvoch strán.
- 3
Hotové rezne posypeme strúhaným syrom. Ako príloha môže byť zemiakové, pyré, alebo pečené zemiaky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Tvoj postup sa mi zda praktickejsi. Netreba do cesta majoranku? Cesto drzi na mase? Vyskusam podla teba, mam pripravene rezne v jogurtovo-cesnakovej marinade. :-)