Je rýchla a sýta.
10 minút
príprava
príprava
20-25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na oleji usmažíme cibuľu pokrájanú na drobno, po chvíli pridáme cesnak tiež nakrájaný na drobno. Pridáme mleté mäso. Opražíme do hneda - aby už nebolo červené - surové - poprášime mletou paprikou a hneď zalejeme vodou, aby sa paprika nepripálila. Pridáme pokrájané zemiaky, bujón, korenie. Varíme prikryté kým zemiaky nie sú mäkké.
- 2
Koreniny a bobkový list vyberieme, a do hotovej pridáme štipku drvenej majoránky.
- 3
Podávame s chlebom alebo pečivom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu