Chlieb a la cypriot

georgess - bez fotkygeorgess, 10. júla 2012
Chlieb a la cypriot
Foto: georgess

Veľmi ľahký, nezvyčajný a chutný...

10 minút
príprava
20 minút
na 185 °C

Suroviny

500 g
1 čajová lyžička
100 g
2 čajové lyžičky
 teplá




Postup

  1. 1

    Papriku nakrájame na maličké kocky a taktiež posekame rozmarín.

  2. 2

    Všetky ingrediencie vložíme do misky a vypracujeme vláčne cesto.

  3. 3

    Z cesta vytvarujeme tvar listu a ten dáme na vymastený plech a necháme kysnúť pod utirkou na teplom mieste zhruba 45 min.

  4. 4

    Nakoniec chlieb vložíme do trúby rozhriatej na 185°C na cca 20 minút. Chlieb je hotový. Ideálne sa hodí k syrom a najlepšie chutí teplý

Diskusia k receptu

nonna
Ukladám aj tento do KK, len mám otázku - aká múka? ja by som namiešala aj s nejakou celozrnnou, ražnou.
afataga
krasny chlebik a vonavy, rozmarin mam rada tak ho vyskusam, viem si predstavit jest ho aj samotny, @nonna ja si myslim, ze ked das tak 1/4 z davky celozrnnu muku, bude to v pohode
honestka
kazda dobra cibatta stoji za tu troska prace roboty. Si skovny!
ula2
krásny recept...len či ten 17 -násť ročný muž nebude 17 rokov ženatý?
zinnajdha
ten sa mi páči, už asi dnes urobím, lebo momentálne som strašne hladná a tečú mi naň sliny...
evanaaa
Vidím, že sa Varecha omladzuje, koľko je tu mladých mužov ( chlapcov), ale aj dievok, to sa mi páči. @georges , si šikovníček, ak máš ozaj tých krásnych 17, len tak ďalej!




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia