Foto: margaretka28
Rada robievam tieto posúchy,sú dobré s cesnakom, alebo k mliečnym polievkam a aj samotné, sú mäkučké a nemusia plávať v oleji ako langoše,na opečenie Zobraziť celý popisRada robievam tieto posúchy,sú dobré s cesnakom, alebo k mliečnym polievkam a aj samotné, sú mäkučké a nemusia plávať v oleji ako langoše,na opečenie stačí pár kvapiek masti alebo oleja.
porcií
Postup
-
1
Z uvedených surovín vypracujem cesto a nechám vykysnúť,potom ho rozdelím asi na 13 bochníkov.
-
2
Každý bochník rozvaľkám na tenkú placku.
-
3
Panvicu pokvapkáme masťou alebo olejom,môžeme aj potrieť perkom a posúchy z každej strany opečieme.
-
4
Pri otáčaní,tiež potrieme alebo pokvapkáme a upečieme druhú stranu.
Diskusia k receptu