Neraz ma prekvapila doma návšteva a nemala som nič upečené. Tomuto sa hovori, čo dum daaaaaaal :))) Recept je jednoduchý a rýchly. A výsledok Zobraziť celý popisNeraz ma prekvapila doma návšteva a nemala som nič upečené. Tomuto sa hovori, čo dum daaaaaaal :))) Recept je jednoduchý a rýchly. A výsledok stojí zato.
príprava
Postup
-
1
Ak nemáte doma toust, tak kľudne môžete dať aj chlebík. Plátky chleba či toustu poukladame po okrajoch formy (niečo ako srnčí chrbát len hranatá forma) vajcia si uvaríme na tvrdo a necháme vychladnúť.
- 2
Do misky si dáme natierkové maslo, pokrajane olivy, uhorku, papriku, nastruhany syr, šunku...proste všetko čo máte radi a zmiešame. Na spodnu časť chleba či toustu dáme trosku zmesy. Nato uložíme očistené vajcia (celé). A zvyšnú časť zmesy dáme na vajcia. (Tie vajcia musia byť v strede, aby keď sa to odkrojí aby to vyzeralo pekne. ) a na vrch dáme zas plátky toustu. necháme chvíľku odstáť v chladničke.
- 3
Keď nám to trošku stuhlo tak vyklopíme formu a boky a vrch potrieme natierkovým maslom a posypemeho petržlenovou vňaťou a pažítkou, alebo možete dať aj nejaké ľanové či sezamové semienka.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu