..tak ako ho máme radi my..
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Na lyžici oleja si orestujeme nadrobno nasekanu cibulu.
                                                     - 
                                                    2
                                                    
Pridame cesnak,papriku,rascu aj mletu papriku,chilli a premiešame.Chvilku orestujeme.
                                                     - 
                                                    3
                                                    
Pridame mäso a nechame zatiahnut.Orestujeme do hneda.
                                                     - 
                                                    4
                                                    
Kocku bujonu si rozmiešame v 2 dcl vriacej vody a zalejeme mäso.Pridame paradajky z konzervy a premiešame.Posolíme,okoreníme,pridame štipku cukru a kečup.Prikryjeme a nechame dusit asi 30 minut pomaly.
                                                     - 
                                                    5
                                                    
Ak vam voda vyvrela a zostalo to moc suche, tak to trošku možete podliat.Pridame scedene fazulky.Nechame ešte asi 10 minut varit.Na zaver dochutíme ak treba.
                                                     - 
                                                    6
                                                    
Vhodíme kocku čokolady a premiešame.
                                                     - 
                                                    7
                                                    
Pridame majoranku a petrž.vnat.
                                                     - 
                                                    8
                                                    
A podávame..my robievame k tomu bielu ryžu a naan chlieb :-)) A nepytajte sa prečo...lebo nám to tak chutí ...tentoraz som vyskušala naan od osoby najpovolanejšej na Vareche,od Mišky-výborný.Na tanieri dozdobíme kyslou smotanou.
                                                     

                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    




                                                        
                                                    
 


Ja robim chilli dost casto,ale v mojom je ovela viacej fazuliek (cervena ,cierna a vegetarianska)aj viacej rajcin;bez smotany.
Maso obcas obmenim , namiesto hovadzieho pouzijem mlete prsia z morky.Na tanieri,horuce, posypem postruhanym syrom.Priloha, vzdy iba cerstvy chlieb.